Foodtrucks

Foodtrucks


Maggie is een omgebouwde Magirus Deutz brandweerauto met een dienstbaar verleden in Duitsland. Bekijk onze speciale website www.maggiesonfire.nl voor alle informatie en boek " onze Maggie " voor je feest of evenement. Mini en Big Maggie
Onze foodtruck vloot is uitgebreid met mini en big Maggie. Mini Maggie is een VW LT brandweerauto uit het Oostenrijkse Lengau. Deze hebben wij voorzien van een schitterende Amalfi houtoven. Mini Maggie trekt vaak onze BBQ smoker trailer naar feesten en partijen, of wordt gebruikt voor partculiere feestjes of kleinere evenmenten. Big Maggie is een reus! Deze 4x4 Magirus uit 1979 heeft een stoer voorkomen en is door ons voorzien van een XXL oven. Als wij met Big Maggie op pad zijn dan trekken wij veel bekijks! Deze truck is zeer geschikt voor evenementen en heeft een grote capaciteit. Met Big Maggie staan wij dit jaar o.a. op de Highland Games, de TT in Assen of de Wildman Run in Sleen.Veldkeuken

Met Big Maggie verplaatsen wij ook onze veldkeuken. Deze originele (Oost) Duitse veldkeuken is jarenlang ingezet bij de brandweer en door ons in 2017 aangekocht. Op de veldkeuken bereiden wij maaltijden tot 200 personen. Met de 4x4 capaciteiten van Big Maggie plaatsen wij deze veldkeuken op vrijwel iedere locatie. Bos, strand of weiland zijn geen enkel probleem! De veldkeuken is helemaal zelfvoorzienend en een stroomaansluiting is niet nodig.

 

De veldkeuken is ideaal voor de catering van grote groepen, en ideaal voor het bereiden van rijsttafels, stampotten, pasta gerechten, goulash of soepen etc. Met de enorme capaciteit van deze veldkeuken kunnen wij grote groepen op vrijwel iedere locatie voorzien van een voordelige voedzame maaltijd. Ideaal voor scouting, bedrijfsfeesten, adventure evenementen, familiedagen, 4x4 treffen etc.
Nostalgische ijswagen

Bezorg een grote glimlach op de gezichten van je gasten met deze  nostalgische Italiaanse ijswagen. Heerlijk smullen van zelfgemaakt ijs op je feest voor een vriendelijk prijsje! Bel Judith voor meer informatie!

 


Oklahoma Joe

De Oklahoma Joe is zonder twijfel de Rolls Royce onder de barbecues. Samen koken, eten en beleven doe je op deze oerdegelijke houtgestookte Barbecue. Wij verhuren diverse modellen, o.a. de trailerversie voor XL partijen! Dit is BBQ’en voor echte mannen! 

 

Powered by webXpress