FeesttentenOrgansieer je binnenkort een gezellig feest of evenement? Zoek je extra ruimte voor je gasten of ben je onzeker over het weer? Met de professionele uitstraling van onze luxe feesttenten wordt het altijd feest!

Wij verhuren een ruim assortiment van luxe tenten. Kies je voor de sierlijke pagode, of gracieuse gala tent die wij veel inzetten op luxe feesten en zakelijke evenementen. De Starshade is een absolute eyecatcher en wordt veel gebruikt voor zomerse feesten en bruiloften. Daarnaast leveren wij ook diverse maten Aluhallen, zeer geschikt voor de grotere feesten en evenementen. Al onze tenten kunnen wij voorzien van een vloer. Met Party2rent kies je voor een ruim aanbod van tenten voor ieder feest, goede prijzen en een uitstekende service. 


Party2rent levert naast een breed aanbod van feesttenten ook alle benodigde inrichting en accessoires voor je feest, zoals heaters, (sta) tafels, stoelen, barinstallaties, koelingen etc. Ons horeca team verzorgt graag de hapjes, snacks of maaltijd. Informeer naar onze uitgebreide mogelijkheden.

Twijfel je over de mogelijkheden van de locatie of wil je graag advies ontvangen over het organiseren van het leukste feest? Wij adviseren je graag over de mogelijkheden van onze partyverhuur of feestverhuur in Groningen, Drenthe of Friesland.


Powered by webXpress