Grill-Sergeant


Grill Sergeant bereid heerlijke barbecue gerechten op basis van verantwoord vlees en dagverse ingredienten. Wij staan voor de ultieme foodtruck experience! Met onze retro truck en barbecue trailer staan wij voor de authentieke barbecue beleving. Wij stoken onze smokers en grills op zorgvuldig geselecteerd hout en bereiden vlees, kip, vis en vega gerechten!

Met onze foodtruck staan wij op festivals en evenementen. Daarnaast verzorgen wij catering en private dining op locatie. Wij hebben speciale arrangementen voor trouw- en bedrijfsfeesten en laten je gasten kennis maken met onze authentieke grill en barbecue gerechten. Zelf aan de slag kan natuurlijk ook, we leren je dan graag cave-man style BBQ-en of grillen boven open vuur!

Met zijn uitstraling is deze foodtruck geschikt voor oldtimer, bevrijdingsfeesten en veteranen bijeenkomsten.

 
Onze missie is BBQ

Van heerlijke borrel hapjes en barbecue grill bites tot grotere stukken low & slow bereid vlees. Je feest is helemaal compleet met ons salade buffet. Frisse home made salades, bijgerechten, vers gebakken brood, kruidenboter en sauzen. Bij ons boek je een zomers feest, maar ook een sfeervolle winter BBQ met vuurkorven en een lekkere maaltijd soep.

 
    


Deze foodtruck is bruut   

Boek ons niet als je op zoek bent naar een bescheiden foodtruck, want met 12 meter lengte hebben we wel wat ruimte nodig. Smalle straatjes of een nauwe inrit slaan we liever over, maar eenmaal geinstalleerd pakken wij groots uit.  

Grill Sergeant is een US Army REO vrachtauto uit 1964. Deze truck is een absolute eye catcher en trekkend voertuig van een custom barbecue trailer van ruim 6000 kilo. Deze BBQ unit heeft een enorme capaciteit en ideaal voor grotere feesten en evenementen. 


Wij houden van onze veteranen!  

Wij dragen de mannen en vrouwen in het Nederlandse leger en onze veteranen in het bijzonder een warm hart toe.

Met zijn uitstraling is Grill Sergeant de perfecte foodtruck voor (veteranen) bijeenkomsten en kazernedagen. Wij komen graag op jullie evenement!  

Met de verkoop van onze merchandise steunen wij veteranen. Tijdens evenementen en feesten verkopen wij trendy T-shirts & more. De opbrengst hiervan doneren wij aan Stichting Ondersteuning Veteranen Activiteiten (OVA). Met onze T-shirts maak je een statement over de leukste foodtruck en steun je onze veteranen  ! 


Duurzaam en verantwoord

 

Aan het brandstof verbruik van onze REO kunnen wij niet zoveel veranderen. Dat geldt wel voor de keuze van ons vlees, ingredienten en een zero tolerance voor het gebruik van plastic. Wij kiezen uitsluitend voor kwaliteitsvlees en dat proef je ! Onze smokers en grills branden op kwaliteitskolen zonder chemische toevoegingen en lokaal gekapt hout.

Over het gebruik van plastic zijn we kort, nee ! Je vindt bij ons geen plastic servies. Afhankelijk van het feest of evenement maken wij gebruik van biologisch afbreekbare disposals of porseleinen servies.

 
   

Bedrijfsfeesten, evenementen en huwelijksfeesten  

Met onze foodtrucks verzorgen wij (bedrijfs) feesten, bruiloften en evenementen. Ons team van horeca professionals maakt daarbij het verschil. het verschil. Wij kunnen ook je dranken verzorgen, eventueel in combinatie met gastheren en dames. 

Vanuit onze bar serveren wij barista koffie, frisdranken, wijnen en tap bier. Wij hebben Heineken, 0.0 en seizoensbier op de tap.

     

 

Wij regelen je complete feest  

Naast Grill Sergeant exploiteren wij diverse foodtrucks, zoals een Londense VIP (bar) dubbeldekker, een 4x4 jaren retro snack truck en diverse (houtoven) pizza foodtrucks brandweerwagens. Onze foodtrucks hebben een werkbaar leven gehad en zijn met veel passie, liefde en zorg omgebouwd tot rollende keukens. Een lust om naar te kijken, en heerlijk om bij te eten. 

Je vindt ons op vele festivals en feesten met de verkoop van barista koffie, belgische wafels, frieten & snacks, barbecue en houtoven pizza’s. Wij zijn onderdeel van Party2rent en leveren ook (party) tenten, inrichting en verhuren ook tapinstallaties en steigerhouten meubelen. 
 Ben je horeca ondernemer?

Zoek je als horeca ondernemer extra capaciteit? Informeer dan naar onze verhuur mogelijkheden. Wij plaatsen Grill Sergeant of een van onze andere foodtruck op locatie en zorgen dat je deze kunt gebruiken. Een van onze medewerkers blijft op locatie voor technische ondersteuning. Jouw team zorgt voor de inkoop en bereid de gerechten.

 

Samen maken wij het leukste feest!


 
       

 
Powered by webXpress