Grill-Sergeant


Grill Sergeant bereid heerlijke barbecue gerechten in de coolste BBQ foodtruck van Nederland. Wij werken met kwaliteitsvlees, dagverse ingredienten en stoken onze barbecues op verantwoord gekapt hout.

Je komt ons tegen op festivals en evenementen, maar wij verzorgen ook barbecue catering. Met zijn uitstraling is deze foodtruck bijzonder geschikt voor oldtimer, bevrijdingsfeesten en veteranen bijeenkomsten.

Wij hebben speciale arrangementen voor trouw-en bedrijfsfeesten en trakteren je gasten op de lekkerste bites. Zelf aan de slag met een workshop kan natuurlijk ook. Onze grill meesters leren je dan bijvoorbeeld cave-man style BBQ-en of grillen boven een open vuur.

Bij ons boek je een zomers feest, maar ook een sfeervolle winter BBQ met vuurkorven.         
Onze missie is BBQ

Onze foodtruck is voorzien van een diverse type's barbecues, zodat je kennis kan maken met verschillende technieken en smaken. Wij overleggen graag welke gerechten het beste passen bij jouw feest. Van borrel hapjes, classic barbecue bites tot low & slow bereide gerechten. Je feest is helemaal compleet met ons salade buffet van frisse zelf gemaakte salades, vers gebakken (stok) brood, bijgerechten, kruidenboter en sauzen.

  
Deze foodtruck is bruut   

Grill Sergeant is een US Army REO vrachtauto uit 1964. Deze truck is een absolute eye catcher en trekkend voertuig van een custom barbecue trailer van ruim 6000 kilo. Deze BBQ unit heeft een XXL capaciteit en geschikt voor grotere feesten en evenementen. 

Boek ons niet als je op zoek bent naar een bescheiden foodtruck, want met 12 meter hebben wij wel wat ruimte nodig. Smalle straatjes of een nauwe inrit slaan we liever over, maar eenmaal geinstalleerd ….mennnn dan gaan we los 


Vrijheid is niet gratis 


Wij dragen de mannen en vrouwen in het Nederlandse leger, en onze veteranen in het bijzonder, een warm hart toe. Met zijn uitstraling is Grill Sergeant de perfecte foodtruck voor jullie bijeenkomsten. Wij komen graag op jullie evenement!  

De opbrengst van onze merchandise doneren wij aan de Stichting Ondersteuning Veteranen Activiteiten (OVA). Met onze T-shirts & more maak je niet alleen een statement over de coolste BBQ foodtruck van Nederland, maar steun je vooral onze veteranen! 


Duurzaam en verantwoord

Aan het brandstof verbruik van onze REO kunnen wij niet zoveel veranderen. Dat geldt wel voor de keuze van ons vlees, ingredienten en een zero tolerance voor het gebruik van plastic. Wij kiezen uitsluitend voor kwaliteitsvlees en dat proef je!  Onze barbecues branden op kwaliteitskolen zonder chemische toevoegingen en lokaal gekapt hout.

Over het gebruik van plastic zijn we kort, nee! Je vindt bij ons geen plastic servies. Afhankelijk van het type feest of evenement maken wij gebruik van biologisch afbreekbare disposals of porseleinen servies.
 

 
   

Voor alle feesten   

Met Grill Sergeant of een van onze andere foodtrucks verzorgen wij ieder jaar vele (bedrijfs) feesten, bruiloften en evenementen.  Ons team van horeca professionals maakt daarbij graag het verschil.

Heb je onze unieke Londense VIP dubbeldekker al gezien? Vanuit deze bus serveren wij barista koffie, frisdranken, wijnen en Heineken tap bier.

Op onze foodtruck pagina vind je ons complete aanbod, een 4x4 jaren retro snack truck en diverse (houtoven) pizza foodtrucks brandweerwagens. Al onze foodtrucks hebben een werkbaar leven gehad en zijn met veel passie, liefde omgebouwd tot rollende keukens. Een lust om naar te kijken, en heerlijk om bij te eten. Wij zijn onderdeel van Party2rent en leveren ook (party) tenten, inrichting en verhuren tapinstallaties en steigerhouten meubelen. 
 

Ben je horeca ondernemer?

Zoek je als horeca ondernemer extra capaciteit of een eye catcher voor je evenement? Informeer dan naar onze verhuur mogelijkheden. Wij plaatsen Grill Sergeant (of een van onze andere foodtrucks) op locatie en een van onze medewerkers verzorgt de technische ondersteuning.

 

Samen maken wij het leukste feest!
 

Powered by webXpress