Ofyr & Smokers

OFYR is de nieuwe manier van outdoor grillen & koken. Dit houtgestookte kooktoestel zie je steeds meer op de terrassen van luxe restaurants. Wij gebruiken de veelzijdige OFYR regelmatig op onze catering partijen voor de bereiding van vlees, vis, groenten of een heerlijke malse biefstuk.

Met deze buitenkeuken verzorgen onze koks 'live cooking' op locatie. Uiteraard kunt u deze buitenkeuken ook los huren en zelf de lekkerste gerechten voor uw familie of gasten bereiden.

Informeer naar onze aantrekkelijke OFYR arrangementen.
De Oklahoma Joe is zonder twijfel de Rolls Roys onder de barbecues. Samen koken, eten en beleven wordt een feest op deze oerdegelijke houtgestookte barbecues.

Wij gebruiken de Oklahoma Joe smokers al heel wat jaren op onze catering partijen en foutdruk evenementen. Met onze smokers breng je de authentieke barbecue smaak naar je eigen feest!

De Oklahoma Joe is ideaal voor bruiloften en bedrijfsfeesten. Informeer naar onze aantrekkelijke Oklahoma arrangementen, eventueel in combinatie met een kok. Voor grotere partijen hebben wij een XL trailer versie beschikbaar (alleen icm catering). Voor stoere vrouwen en mannen is dit de ultieme barbecue ervaring!

Uiteraard leveren wij ook traditionele gas barbecues in combinatie met onze BBQ arrangementen.Powered by webXpress