Pizza2you


PIZZA2YOU brengt de authentieke smaak van Pizza en de Italiaanse gezelligheid naar jouw feest! Verras je gasten of collega’s met heerlijke Pizza’s bereid in een hout gestookte oven. Nog niet uitgegeten? Wij verzorgen heerlijke Italiaanse salades, voorgerechten en desserts. Of het nu gaat om een klein feestje, of groter evenement. Met onze hout ovens, tafels in Italiaanse stijl en entertainment veranderen wij iedere locatie in een "Bella Italia”!


NIEUWE OVENS!

Deze zomer maken wij gebruik van Maximus ovens die op een speciaal onderstel zijn gemonteerd. Deze houtoven beschikt over een steenvloer en de buitenkant is opgebouwd uit roestvrij metaal. De oven is snel op temperatuur en heeft een uitstekende luchtcirculatie (convectie) waardoor uw gerechten sneller en gelijkmatiger gegaard worden. Uw gerechten krijgen de authentieke en rustieke smaak van een houtoven.

In de Maximus pizza houtoven bakt u in enkele minuten de lekkere, smaakvolle en krokante pizza's. Omdat de oven is uitgevoerd met een steenvloer is deze ook uitermate geschikt om ambachtelijk brood in te bakken. Daarnaast is deze houtoven ideaal voor allerlei ovengerechten of om in te grillen zoals met een barbecue. Omdat de temperatuur goed te controleren valt en lang constant blijft is de Maximus pizza houtoven ook geschikt voor langzaam garen. Uw gerecht krijgt een heerlijk aroma en een lichte rooksmaak en blijft botermals.

Nu ook los te huur vanaf 100,00 euro. Informeer naar de mogelijkheden!

Kijk op onze site Pizza2You voor meer informatie!


Powered by webXpress