BBQ foodtruck
Onze missie is BBQ, en dat proef je !   
Heerlijke low & slow bereide barbecue gerechten en BBQ bites van onze grills. Wij verzorgen heerlijke barbecue gerechten op je feest, met verse producten, op kolen en houtvuur bereid voor de echte barbecue smaak! Het menu 'op maat' is afgestemd op jouw wensen en budget. Onze service is compleet met ervaren Grill masters en een enthousiast catering team. Ga jij op 'mission BBQ' met de coolste barbecue foodtruck van Nederland? 

Je feest is compleet met ons salade buffet, vers stokbrood, frites, kruidenboter en sauzen. Dit buffet van 10 meter (!) presenteren wij vanaf de zomer van 2024 in een speciaal gebouwde foodtruck trailer.


Op festivals serveren wij de lekkerste Barbecue snacks met frites zoals hamburger, beenham, pulled-pork, chicken wings en natuurlijk Vega snacks. 

Ben je op zoek bent naar een ingetogen feest? Sla ons dan maar over. Wij gaan voor spektakel, in de presentatie van onze foodtrucks maar vooral op je bord ! Geen standaard vlees arrangementen, onze grill masters gaan helemaal los op het BBQ menu dat we (op maat) met jou hebben afgestemd. 

Voor een BBQ feest met een festival uitstraling plaatsen wij onze sierlijke tenten. In combinatie met steigerhouten loungesets, tafels, verlichting en aankleding creëren wij daarmee een feest met een WOWWWW effect. Optioneel plaatsen wij een bar met koelingen of onze dubbeldekker tapwagen en voorzien wij jouw gasten van tapbier, wijn, sap en frisdranken
.
 


Powered by webXpress