BBQ foodtruck


Wij verzorgen de lekkerste BBQ gerechten op je feest, evenement, huwelijk of bedrijf. Dat doen wij met een enthousiast team en de coolste barbecue foodtruck van Nederland. Van borrelhapjes, classic barbecue bites tot low en slow bereide ribs en vlees.  

Je feest is helemaal compleet met ons salade buffet, vers stokbrood, frites, kruidenboter en sauzen. 

Op festivals serveren wij de lekkerste BBQ snacks met frites zoals hamburger, beenham, pulled-pork, chicken wings en natuurlijk Vega snacks. 

Onze 'retro army' foodtruck trekt een XL barbecue trailer met enorme capaciteit. Boek ons niet als je op zoek bent naar een bescheiden foodtruck want wij hebben wel wat ruimte nodig. Eenmaal geïnstalleerd gaan onze grill masters helemaal los. Heb je specifieke wensen. Wij bespreken graag jouw menu. Voor een BBQ feest met een festival uitstraling plaatsen wij onze sierlijke starshade tenten. Deze zijn zo´n 16x16 meter groot. In combinatie met steigerhouten loungesets, tafels, verlichting en aankleding creëren wij daarmee een feest met een WOWWWW effect. Optioneel plaatsen wij een bar met koelingen of onze tapwagen foodtruck en voorzien wij jouw gasten van tapbier, wijn, sap en frisdranken. 


Powered by webXpress